Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка Р1320

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Грешка Р1320

Тая вечер моята хубостница ме зачука.Цял ден бръмча и никакъв намек за проблем.
    Отидох надвечер до работа и след около час реших да се прибирам,че все пак съм отпуск и ха да запали и ми се облещи индикатора на инжекциона.
    Цял ден лаптопът беше в мен, а като тръгнах го оставих та трябваше да тичам да го взема, че да разбера какво става.
    Според мен, датчикът на разпределителния вал е дал фира, но е късно за човъркане.
    Утре ще я разхвърлям, но приемам и други идеи по въпроса, освен моята.
    Attached Files
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

ми ако не пали е колянов вал. ако удря до 3000 оборота прекъсвач е разпределителен вал
    JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
      ми ако не пали е колянов вал. ако удря до 3000 оборота прекъсвач е разпределителен вал
      Не е коляновият вал, защото имам отчитане на обороти на живи данни, а те се четат от там.
      Дизелът не пали без сигнал от разпределителния вал, защото не знае кога да впръска, за разлика от TS-са, който може да запали и без него, но ще ръси много гориво.

Comment

Датчикът на разпределителния вал
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
          Не пали също и от датчик разпределителен вал-но веднъж запалила може да работи в сервизен режим без него!

Comment

Някакво развитие в решаването на проблема? На мен ми го прави веднъж този номер от буксата до помпата, лош контакт.
            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
              Някакво развитие в решаването на проблема? На мен ми го прави веднъж този номер от буксата до помпата, лош контакт.
              Датчикът е сменен и съм на пътя.
              Не беше от кабела или буксата.На осцилоскоп дава графика като на аритмик ЕКГ-то.

Comment

Working...
              X